Partner nechce hypotéku


Jednou jsem se dost pohádala s partnerem, protože mi řekl, že vůbec si nechce brát hypotéku. Že prý se vůbec nechce zadlužit. Abych se přiznala, tak mě to docela zamrzelo, protože jsme se ještě před několika lety zpátky dohodli, že si po několika letech vezmeme hypotéku. Že když nám vydrží náš vztah několik let, třeba například pět let, že si potom vezmeme hypotéku, abychom mohli bydlet spolu. Partner najednou otočil a řekl, že si vůbec nechce brát hypotéku, a dokonce mě ještě podezříval, že jsem si tohle všechno vymyslela. Najednou mi začalo v hlavě svítit světélko, že to asi se mnou nemyslí vážně.

Nebo chcete postavit dům?

Partnerovi jsem řekla, že bych si opravdu přála hypotéku. Že bychom taky už mohli plánovat děti. A víte, co mi na to řekl, že vlastně žádné děti nechce a že prý nám vztah neklape? Byla jsem z toho opravdu špatná. Partnerovi jsem ještě před několika měsíci říkala, že hypotéky bez registru jsou opravdu velice výhodné. Že hypotéky bez registru se opravdu hodně dobře rozdávají, že každá banka doporučuje hypotéky bez registru. Byla jsem z toho opravdu nesvá, ale pokud i vy žádáte o nějakou hypotéku, nebo přemýšlíte o hypotéce, tak se podívejte na webové stránky hypotekybezregistru.cz.

Velké domy jsou drahé.

Hypotéky bez registru jsou super. Já sama jsem si řekla, že kdyby s partnerem nám to vyšlo, že bychom si také vzali právě zmíněnou hypotéku bez registrů, protože moji rodiče také měli hypotéku bez registru. A sami říkali, že je to prý velice výhodná hypotéka, že lepší hypoteční úvěr prý vážně nikde neseženeme. Jenomže rodičů jsem ještě vůbec neřekla, že na to s partnerem nevyšlo, řekla. Jsem jim to asi po několika měsících. Protože jsem stále měla za to, že se partner umoudří a že si všechno rozmyslí, že se se mnou nerozejde a že si nakonec vezmeme hypotéku. A právě zmíněnou hypotéku bez registru.